Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:janimarj
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Flatliner SIX-virtalähde ja Big Ben Overdrive; Ei toimi
Aika:22.10.2009 20:42
JuSu: Olen kummastellut, että näissä 'kunnon' virtalähteissä ei useinkaan ole yhtään lähtöä virtasyöpöille. Ei sen tarvi olla kummoinenkaan delay tai muu digihärveli, niin se imaisee tuon 200 mA:kin jo kättelyssä. Esim. mulla on laudassa midipedaali, joka haluaa min. 300 mA. Siinä karisee useimmat virtalähdevaihtoehdot pois nopsaan.
 
JuSu

 
Burkeyn Flatliner Pro-mallista saa kaikista DC-lähdöistä (8 kpl) virtaa 200mA, mutta erikoispiuhoilla, joista oli tuolla ylhäällä puhetta, saa tuplattua virran 400mA:n yhdistämällä kaksi lähtöä. 200mA riittää jo aika monelle pedaalille, 400mA jo melkein mihin vain. Lisäksi virtalähteessä on AC-lähtö, josta hönkää tulee 1000mA, joka taasen riittää jopa Whammylle. Pahoittelut, mikäli meni mainostamisen puolelle, mutta kun asiasta tuli puhetta, niin ajattelin mainita, että vaihtoehtoja on.
 
Noissa Cooltron-pedaaleissa virrantarpeeseen varmasti vaikuttaa se, että pedaalit käyttävät putkia, jolloin ne yleensä tuppaavat vaatimaan enemmän hönkää virtalähteiltä. Aika hyvin Vox on onnistunut nuo virtatiedot piilottamaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183675