Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Missa
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:alloween-Party PMS-666 Verstas-klubilla Billnäsissä
Aika:18.10.2009 18:03
Lauantaina 31.10. jylisee Karjaan elävän musiikin yhdistys, KELMU ry:n Verstas-klubilla Billnäsin ruukissa, kun lavaa valloittaa kolme kovaa kotimaista - Foxy Flammable, Soulgrind sekä Unshine.
 
Foxy Flammable on nelihenkinen yhtye, joka perustettiin keväällä 2005. Sen
musiikillinen linjaus oli alusta alkaen selvä: Stoner rockia esikuvinaan mm. Orange Goblin, Monster Magnet ja Black Sabbath.
 
Soulgrind on perustettu jo vuonna 1992. Uransa aikana se on julkaissut seitsemän albumia ja kiertänyt maita ja mantuja ainakin 200 keikan edestä. Bändi soittaa suomalaista ja tunnelmallista dark metallia kaivaen inspiraation musiikkiinsa suomalaisista kansanuskomuksista ja myyteistä.
 
Unshine on viisihenkinen bändi, joka soittelee raskassoutuista tunnelmallista metallia. Bändi itse kuvaa musiikkiaan druid metalliksi. Tämä pumppu kiersi alkukesästä 2009 pitkin Eurooppaa valloittaen lavan jos toisenkin.
 
Illan teema PMS-666 syntyy naislaulajien energiasta, jota ei kannata missata! Suuntaa siis Billnäsin ruukkiin, Verstas-klubille nauttimaan mahtavasta illasta! Ilta on K-18, be there!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=183538