Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:latuska90
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 98 äänestys
Aika:17.10.2009 13:09   (muokattu 17.10.2009 13:13)
BigPapa:
Pienellä teemanpoikasella lähetään liikkeelle, ja heti alussa kaikkein maukkaimmat lickit. Lopussa ehkä vähän liian tasasta, mutta alku räjäytti pistetilin. ++
 
Korggari:
Pikkasen päällekäyvä volume, mutta ei se pahemmin haittaa, kun soitto sujuu. Enemmän teemaa kuin sooloilua. Ei paha sinänsä.
 
tahtah:
Samankaltaisuuksia Korggarin vetoon nähden, mutta tahtahin soittotyyli paljastaa, että kitarassa todellakin on tahtah. Tiukkaa fraseerausta. Vahvasti tunnetta mukana. Mutta ai että kun vibra vaan toimis, niin tää olis heti pisteillä.
 
gary field:
Hieman tylsähköä ja liian tasasta ja mielenkiinnotonta. Bendejä enemmän liiallisten slaidailujen tilalle, niin olis parempi.
 
kiippariippa:
Alku erikoisen ufomaista tunnelmointia, josta lähdetään hyvin etenemään ihan kivoilla nuottivalinnoilla. Tällä kosketinsoittajalla on kyllä taimi kohdallaan, toisin kuin eräällä toisella nimeltään mainitsemattomalla, joka on myös näihin skaboihin osallistunut.
 
Illu:
Parilla tunnelmaa luovalla mollisoinnulla aloitetaan ja perus-Illu rysähtää käyntiin. Aikaisempiin vetoihin verrattuna meininki on vähän parempaa.
 
Kuha:
Kuha aina vaan räjäyttää pankin ja kerää pisteitä. Muutama todella makea vibrakin mukana. Tästä vedossa teeman ja sooloilun ero on kuin veteen piirretty viiva. Salaperäistä. +++
 
velsa:
Nyt täytyy kyllä sanoa, että ei se velsakaan aina onnistu. Jotenkin tämä oli vaan turhan tasanen veto. Tyylikästä velsaa, mutta liian paljon samaa.
 
LeoFender:
Oikea sävellaji on ehkä löytynyt, mutta ei tämä erikoisemmin säväytä.
 
haukkis:
Pitkästä aikaa haukkistakin. Tuttua haukkista, mutta vähän laiskemmassa mielessä. Lopussa tuttuakin tutumpaa vibraa, hyvä. Harmi kyllä, kun ei yllä kuitenkaan pisteille.
 
WanhaWetäjä:
Vaikea sanoa mitään. Muihin vetoihin nähden erikoisimmat äänivalinnat. Ei ihan mun makuuni.
 
tono:
Alun nuottivalinnat eivät pahemmin miellyttäneet. Loppua kohden meininki tuntuu vain tylsistyvän.
 
nipatzki:
Noniin, vihdoinkin asiaa. Pienet Mister X liu'utukset alkuun ja sitten siirrytäänkin mielenkiintoisella tavalla Rock-Jerryyn (tiettyä biisiä ei tullut ihan mieleen). Teemaakin esillä, ja tutunkuuloista sekin, mutta ei muistu mieleen mistä lainaus. Lopussa ikään kuin Mick Taylor -tyyppistä meininkiä. +++
 
Väsykäsi95:
Ohoh, löytyypä tästä muutama hetki, jossa melkein hyviä nuottivalintoja. Mutta... harjoitusta ja treeniä taimiin ja varmuuteen.
 
liljam:
Kaveri kehittyy asteittain; hitaasti mutta varmasti. Taimi kunnossa, mutta enemmän varmuutta vaan soittoon ja vibra tasasemmaks, niin paranee.
 
Pisteet:
 
2p - BigPapa
3p - Kuha
3p - nipatzki
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=183483