Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:TeroPee
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez AR50 tai vastaava?
Aika:16.10.2009 13:53
Björn E. Borg: Mulla on tuollainen, mutta en kyllä haluaisi näillä nykyisillä hinnoilla myydä sitä. Lisäksi siinä on hintaa alentavia vaurioita, jotka eivät kylläkään vaikuta soittimen käyttöarvoon.
 
Se oli minun ainoa sähkökitara melkein 20 vuoden ajan, mutta en ole viime aikoina itse siitä kovin innostunut. Olen soittanut sitä aika paljon, eikä sille ole koskaan tehty mitään korjauksia saati suurempia säätöjä, intonaation tarkisusta lukuunottamatta. Eli ilmeisesti ihan kestävä se on.
 
Siinä on periaatteessa Les Paul-tyyppinen kaula, mutta kapeampi, melko jyrkkä c-malli-profiili ja kupera otelauta. Minusta sitä on hieman raskas soittaa. Kaula on koivua, mikä ei ole ihan perinteinen laatukitaroiden materiaali, mutta vaikea sanoa aiheutuuko siitä jotain ongelmaa.
 
Mikrofonit ovat Alnico VIII ja ne sopivat ehkä raskaaseempaan musiikkiin, kuin mitä itse soitaan. Niissä on hyvin voimakas magneettisuus.
 
Kitara on todella painava, luultavasti lähemmäs 5 kiloa, en ole punninnut tai selvittänyt, mutta painava se on.
 
Siinä on erittäin hyvä sointi, puhtaana se sopii ehkä jazz-vaikutteiseen musiikkiin, keskisäröillä sillä soittaa bluesia, ja kovilla säröillä tulee mieleen Josh Hommen kitarasaundi. Avokielillä kitara soi täyteläisemmin kuin mikään muu sähkökitara, millä olen soittanut.
 
Kyllä noita netissä luultavasti on tarjolla, suosittelen tähtäämään tuohon reunalistalliseen.

 
Aijjaijjai, kaasutus senku kasvaa. Ja tosiaan reunalistat pitää kyllä olla, ihan jo ulkonäönki puolesta.
Siis sulla on siinä Alnivo VIII:t eikä Super70? onkohan ne sit vaihdettu joskus vai onko tota tehty kans noilla mikeillä?
Kiinnostais nähdä ihan jopa kuvia jos viitsit tosta sun yksilöstä ottaa? Ties vaikka yrittäisin ostaa sen sulta pois, ja hintahan ei GAS-tapauksissa oo kun hidaste korkeintaan :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183444