Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:monoculture
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Waves SSL vs. UAD2 solo vs. joku muu hyvä AU plugisetti?
Aika:16.10.2009 10:46
Ittellä oli aikanaan testissä Wavesin SSL, Powercore sekä Liquid Mix. Muutamia keloja niistä; Wavesin liimaus masterissa oli erittäin hyvä, parempi kuin Liquid Mixin versio aiheesta(en ole aivan varma oliko ne samasta länääjästä sitten mallinnettu). Wavesin EQ:t oli pätevän kuulloisia, mutta omaan makuun liian "kirkkaita"(keksimättä parempaa termiä tähän hätään). Powercoren imitaatio 1176:sta oli aivan mahtava mun mielestäni, default-asetuksissakin jo rokkas erittäin makeesti. Kaiut oli erittäin hyvät ko. pelissä, myöskin laulu-plugarit laitteessa oli hyviä. Huonoa taas oli Powercore Compactin tehot; meinasin ostaa isomman, räkkiversion aiheesta, mutta muut laitteet vaativat tärkeämpää päivitystä joten sen hankkiminen sitten jäi.
Tällä hetkellä ainoa käytössä on LiquidMix, johtuen sen monipuolisuudesta. Läskin tekeminen biiseihin onnistuu helposti ku värejä on riittävästi. Osa mallinnoksista on vähän outoja mun makuun, tai ainakaan en ole käsittänyt niiden pointtia tai tykännyt siitä mitä ne tekee. Itte käytän noista about 4-6 kompuraa ja 4-5 EQ:ta säännöllisesti.
 
Mulla toi on toiminut hyvin iMac Intelillä ilman ongelmia. G5 + Logic 8.0:n kanssa piti suorittaa joku asetus Logicista (oiskohan ollut joku latenssi tms.), jonka jälkeen yhteistyö toimi mallikkaasti.
 
Mä luulen että se maine hankalana laitteena tuli niistä alkupään ajureista, mitkä nyttemmin on jo historiaa. Ainakin omalla kohdallani.
 
DV247:stä sais sen pienemmän mallin vähän päälle 200 euroon, ei paha.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=182705