Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:PJS
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mitä mieltä tästä kitarasta ja vahvistimesta
Aika:15.10.2009 16:55
Jucciz: Kitara voi olla ihan suht kelvollinen kotirämpyttelyyn, jos siitä vaihtaa ihan kaikki sähköosat, virittimet ja satulan, mutta nuo Spiderit on kyllä ihan puhdasta ongelmajätettä, joita en suosittelisi pahimmalle vihamiehellenikään.
 
Itsepähän sanoit, että sua kiinnostaa meidän mielipiteet. Saamasi pitää.

 
Hei c'mon... onhan se totta ettei noi vehkeet mitään huippukamaa oo. Tai välttämättä edes verrattain hyvää. Mut kyllä noilla nyt soittaa. Ja kyllä soittohommissa pääsee alkuun vähän vaatimattomammillakin kamoilla, ei oo heti pakko olla tän tasoisia kamoja: http://jucciz.com/. Ja realiteetti on myös se, että niitä huippuhyviä kamoja ei oo välttämättä rahaa hankkia soittouran alussa joten on pakko tyytyä niihin huonompii. Olisi ikävämpi homma jos kukaan ei ostaisi ensimmäistä instrumenttiaan siksi, että joku muu sanoo (ihan totuudenmukaisesti) olevan niin huono, ettei se kelpaa edes kotirämpyttelyyn.
 
Se, et mitä hyötyä siitä on et kokenut soittaja käy ilman mitään rakentavaa tai positiivista palautetta dumaamassa aloittelijoiden soittokamoja tms. onkin sit ihan toinen juttu. Itse näkisin että realistinen, mutta kannustava palaute olisi hyödyllisempää kuin hauskan sarkastinen vittuilu sen varjolla että omat soittokamat on parasta A luokkaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183373