Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Johannes_t
Alue:Bassot
Aihe:Fender Road Worn-bassot
Aika:14.10.2009 10:23
juki68: En tunne Custom Shopin henkilökunnan sukujuuria, mutta voihan siellä meksikolaistakin verta olla seassa, tai mitä muuta tahansa. Eikö se ole aika yksi lysti mitä rotua tai sukupuolta noi duunarit on, jos jälki on priimaa? Jotenkin taas haisee semmoselle fender-dumaukselle koko huhu.
 
Täällä on noiden henkilökunnasta esittelyä:
http://www.fender.com/customshop/aboutus/profiles.php
 
"The Fender Custom Shops people are hand-selected, uniquely trained individuals with unparalleled excellence and experience in the companys main production lines and some of the worlds most prestigious instrument shops."
 
CS-bassoista ei ole omakohtaista omistuskokemusta, mutta kitaroista on ja ei juurikaan paremmin tehtyjä sähköisiä soittopelejä ole tullut vastaan. Se jos ei diggaa on ihan oma häpiä.

 
Diggaan diggaan, ei tässä siitä ole kysymys. Yks hahmo kävi siellä pajassa, missä niitä relikoituja tehdään, ja siellä oli semmosia meksikolaisia muoreja ruoskaamassa niitä kitaroita. Mun mielestä se on aika jännä, kun soitin kuitenkin maksaa 4000e. Mistään mitään tietämättä veikkaisin, että noilla sukujuurilla on jonnin verran väliä kun kuukausiliksaa suoritetaan tilille.
 
Vaan tää nyt oli taas ihan off-topic, luulin olevani dadassa. Sori. Pitäis nukkua enemmän ja useammin ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=183402