Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aimotuska
Alue:Livetoiminta
Aihe:Tompalle kimppatilaus Turku/Hki?
Aika:14.10.2009 07:27
Tää on vähän kakspiippuinen asia. Joskus jopa puolustin Suomalaista kauppaa, mutta nykyään en näe mitään muuta syytä ostaa romua Suomesta, kuin jos:
 
a) sitä ei myydä thomannilla
b) haluaa tukea suomalaista työtä
 
Kaikki loput syyt on ainakin henkilökohtaisesti aika olemattomia:
 
* Oulussa Kullas myöntää tuotteille aina puolen vuoden (kyllä, 0.5a) takuun, kun t-kaupassa se on lähes poikkeuksetta 3 vuotta.
 
* Kullakselta löytyy korkeintaan behringereitä ja samsoneita hyllystä 2cm pölykerroksen alta ja loput on väistämättä tilaustuotteita -- miksi siis tilata Suomesta kalliimmalla, kun t-kaupasta tulee halvemmalla, noin samassa ajassa? Korkeintaan kohta b pätee.
 
* Takuuasioissa tuotteen voisi kiikuttaa Kullakselle, eikä sitä tartte omilla kuluilla lähettää etelämpään Suomeen. Paska vaan, jos satut asumaan 100 kilsan päässä Oulusta, niin tämä aspekti on null ja void, koska rahallisesta säästöstä ei voida enää puhua. Joka tapauksessa Kullas lähettää vehkeen joko maahantuojalle tai Jeroselle (johon minäkin sen voin viedä), eikä juuri mikään vehje hajoa vielä puolen vuoden sisällä, mutta jo ihan tavallisilla todennäköisyyksillä laskettuna ne hajoaa jo kyllä kolmen vuoden sisällä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=183241