Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:SirElwood
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:WEM WESTMINSTER 10 WATT AMPLIFIER (Mk IX)
Aika:13.10.2009 11:33
J.Korva: Heh. Epäilen että juurikin joku vastaava kämmi on tapahtunut :D ja se alkup. putki on muusina jossain laatikossa. Siksi tästä en niin paljoa tiedä kun tämä laite on yhä kaverillani ja en ole sitä päässyt tutkimaan. Luonne ei anna periksi viedä tätä heti huoltoon niin oisi mukava koettaa itse "värkätä". Eli mitä tarkistaisin ennen kuin lähtisin niitä putkia vaihtamaan että ei neki pala heti. yleismittari ja hyväkin sellainen löytyy kolvien yms. lisäksi
 
Tee ihan ensin perusteellinen ja huolellinen silmämääräinen tutkinta. Jos sieltä löytyy palaneita komponentteja tai muita osia, merkitse ne kytkentäkaavioon (helpottaa elämää tulevaisuudessa kun ei tarvitse kahta kertaa pähkäillä "mikä osa tuokin nyt on"). Muuntajat kannattaa irroittaa ja testata erikseen niiden toimivuus. Voi olla myös hyvä idea purkaa koko homma, jotta saat myös piirilevyn irti ja katseltua sen alapuolta.
 
Virtaa älä kytke koneeseen missään vaiheessa ennenkuin olet ihan varma että homma lähtee toimimaan, äläkä tee mitään mistä tunnet olosi epävarmaksi. Muuten voit saada vielä enemmän tuhoa aikaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=183325