Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:blaekie
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:WEM WESTMINSTER 10 WATT AMPLIFIER (Mk IX)
Aika:12.10.2009 14:55   (muokattu 12.10.2009 15:31)
J.Korva: Hmm.. Noh epäilys ehkä siitä että siinä on omistaja niitä putkia räpelöinyt ja kerran jopa saanut tulipalon sinne vekottimeen (voisko johtua vääristä putkista?) Jos tosiaan aluksi noista putkista lähtis liikkeelle? Koska tosiaan en tiedä mitä putkia siellä nyt on.
 
No jos on käry käynyt, ei homma korjaannu todennäköisimmin pelkästään putkia vaihtamalla.
Saat vielä nekin rikki, vaikka olisivat oikeata tyyppiä. Eli älä laita sinne mitään putkia kiinni, ennenkuin olet tarkistanut muut kohteet sieltä alta, vastukset, muuntajat jne. eli on varsin mahdollista, että väärät putket oikeassa paikassa, (tai oikeat putket väärässä paikassa) on käräyttäny hyvässä lykyssä vain jonkun vastuksen, mutta pahimmillaan voi olla verkkomuuntaja esim kyrvähtänyt
Ei kuulosta hyvältä, good luck.
 
Onko nykyisistä putkista pyyhkiytynyt teksti pois, vai etkö ole vielä tutkinut laitetta kunnolla ? (Ja vaikka tekstejä ei ole , pystyy täällä majailevat "tuubistit" melkoisella varmuudella kertomaan, onko tuuppi sinne päinkään, jos saat esim kuvan otettua putkesta sivulta päin 90 asteen kulmassa.)
 
EDIT: Sit semmonen vinkki, että täältä saa yleensä paremmin apua, kun on ylipäätään selkeet lähtötiedot olemassa, eli kuvat , kunnon selostukset kysymyksiin, ja mahdolliset mittaukset, niin saat laadukkaampia vastauksia.
 
EDIT2: Tuossa on muuten kytkytin http://www.vintagehofner.co.uk/brit … /watkins/schematics/westminmk9.html
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=183325