Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:zekeode
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:CD-levy - LP:n ja C-kasetin kaltainen periodiformaatti
Aika:05.10.2009 15:44
Epämuusikko: Aamen. Kyllä levyä pitää saada hypistellä ja kaupasta ostaa konkreettisena.
 
Juuri eilen tästä ketjusta hieman säikähtäneenä pistin Yesiä soimaan ja ihastelin Roger Deanin piirrustuksia.
 
Jos asiat menee ihan päin vittua, ehdollistuu tällä menolla nykynuoriso matalan bitraten symbaalien epäselvään mössöön. Kamalaa.

 
Ongelmana on, että konkreettiset tuotteet on halvalla ja nopeasti tehtyjä. Eikä tarjoa mitään etua ladattuun musiikkiin. Musiikkiteollisuus katsoi liian pitkään CD-levyjen riittävän, kun MP3 meni samalla nopeasti rinnalle ja ohi. Kiitos DVD-audio/SACD yms. sotkujen, niin mitään uutta formaattia ei enää jakelussa lähdetty tutkimaan.
 
Konkreettiset tuotteet pitäisi saada kuluttajille markkinoitua uudestaan. Niiden pitää tänä päivänä tarjota elämyksiä ja enemmän vastinetta rahoille. Joku DVD levy on ehkä paras esimerkki siitä miten paskoja tuotteet voi olla. Kannet ja levy, ei mitään muuta. Yritä siinä sitten hehkuttaa kuinka hienoa on alkuperäisen tuotteen omistaminen.
 
Blu-ray kelkka on menossa jo. Neil Young on ainoa joka kyseisen formaatin on ymmärtänyt. Siinä yhdistyy sisältö (sekä ladattava, että konkreettinen) Osta/lataa Archives boksi MP3:sena ja menetät suurimman osan sisällöstä. Kun Blu-ray vie sen 50gb/levy, niin lataaminenkin vähenee. Silti Blu-ray-levyn kapasiteetti saisi olla paljon suurempi.
 
Omat ostokset menee näin:
 
1. Blu-ray
2. Vinyyli
3. CD
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=183098