Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jazzmies
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:CD-levy - LP:n ja C-kasetin kaltainen periodiformaatti
Aika:04.10.2009 15:48
Viimeisen puolen vuoden aikana on konkreettiset musiikkituotokset alkanut tuntua vastenmieliseltä. Hyllyt notkuvat CD-levyjä, LP-levyjä ei tule kuin aniharvoin kaivettua esiin ja työhuoneessa on parikymmentä kenkälaatikollista C-kasetteja odottamassa sirtymistä musiikin taivaaseen.
 
Pyrin nykyisin ostamaan kaiken musiikin iTunesista, koska se toimii ihanteellisesti ensisijaisten musiikkisoittimieni - MacBookin ja iPhonen - kanssa. Palvelu on nopea, sujuva ja ekologisesti muovirojua kestävämpää. Autossakin kytken jeesuspuhelimen AUX-liitäntään, eikä rosvoilla ole houkuttimena ovitaskuista pursuavia muovikotelokasoja. Seuraava hankinta on Airport Express, joten sitten saa vielä läppärin soittaman musiikin langattomasti ohjattua kotistereoihin.
 
Musiikin kuuntelu on lisääntynyt huomattavasti sen myötä, kun levyjen kanssa pelaaminen ei ole rasitteena. Samaten levynkannet ym. sekundaarinen quasi-taide kitsch, kuten Roger Deanin mauttomat huomiosiepot, jättää musiikin rauhaan, ja jäljelle jää se itse pihvi - musiikki. Music is the best.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=183098