Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Halsu
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:halpis mikit?
Aika:04.10.2009 01:29
em9600 haulikko mikki 58e
 
Ostin tuollaisen puolihuvikseni, ei ole kovin hyvä - ja tarkoitettu lähinnä videokäyttöön joten tuskin tuollaista kaipaat...
 
sc450 set laajakalvoinen mikki 98e
 
Näitä mulla on pari, setin overheadeina tällä hetkellä, mutta laulut ja moni muukin asia tarttuu noihin oikeinkin jees. Erinomaisen hyviä mikkejä mielestäni.
 
rb500 nauhamikki 98e
 
En nyt muista oliko just noita ribboneita kun meillä on pari kappaletta pajalla vai jotain muita boneja - itse en ole paljoa käyttänyt, mut kaverit tykkää kun noissa on aika lämmin soundi.
 
Epäherkkiä, ei hiljaisille äänilähteille...
 
...ja herkkiä, siis hajoamaan jos käsittelee huonosti. Ei keikalle kulmabaariin.
 
Noista T-bonen halpisdynaamisista sen verran, että niitäkin ostettiin kanssa pari koekäyttöön (57 ja 58 kloonit) - ihan jees nekin pelittää. Soundi on melko lähellä esikuviaan, ei täysin sama mutta käyttökelpoinen silti. Isoin ero on vaimennuksessa - käsittelyäänet on Shureissa paljon paremmin hallussa, eli vokalistille keikkakäytössä alkuperäinen on paljon parempi valinta, mutta kyllä noita skittastyrkkarin eteen voi laittaa ihan sujuvasti demottelumeiningissä.
 
Tämmösen demon tein yhestä uudesta biisistä - kaikki on paria midisynaraitaa ja linjabassoa lukuunottamatta T-bonen halpiksilla äänitetty:
 
http://eki.pp.fi/womb/Zeitgeist_v014.mp3
 
PS: pahoittelen, en ole varsinaisesti laulaja ;-)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=182564