Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wespa
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Monipuolista 1x12" putkikomboa..
Aika:02.10.2009 23:14   (muokattu 02.10.2009 23:24)
Grugi: Mahtaako mies nyt hakea mahdotonta?
 
Kuten ekassa aloitusviestissä jo totesinkin, niin ainakin Matampilla ja Bluetonen Harrylla on kyllä "lääkkeitä kaikkiin oireisiini". Mutta Jucciz vois kertoa mitä tapahtuu kun Duendea käskyttää yksinappisella kanavanvaihtajalla, ilman Duenden tremoloa ja reverbiäkin pärjätään, mutta kanava pitäisi kyllä saada vaihtumaan.
 
Edit. Izer: Tajuan kyllä sen, että haetaan mahdollisimman simppeliä vahvistinta, mutta eikös se nyt vain ole hyvä jos on omat eq:t molemmille kanaville? Voihan ne sitten kääntää samaan asentoon jos häiritsee? Tai miksi elementin pitäisi olla G12H? Eikös tuo nyt ole aika vahvistinkohtaista mikä elementti millekin sopii?
 
Niinkuin kirjoitinkin niin ei tuo elementti tai shared eq mikään ehdoton edellytys ole. Mun makuun menee vaan turhaks säätämiseks jos molemmilla kanavilla on oma eq, hyvässä vahvarissa shared riittää oikein hyvin. Ja melkeinpä jokaisen brittihenkisen pelin kanssa tuo G12H toimii mainiosti, jenkkihenkisemmistä vahvareista mulla onkin sitten huomattavasti vähemmän kokemusta.
 
Heitellään tuo Mesan Lone Star nyt ilmoille, vaikka taitaa uutena pyöriä siellä parin tonnin yläpuolella. Noissa uudemmissa taitaa olla jokin 10W moodikin. On kyllä suht iso vahvistin comboksi.
 
Mesa vois muuten ollakin kova sana, mutta tuntuu todella turhalta ostaa 100W kun 15W riittää hyvin. Ja vähän liikaa säätöjä etupaneelissa tuossa Lone Starissakin on, vaikka aika hillitty siinä suhteessa Mesaksi onkin. ;)
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183052