Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aimotuska
Alue:Livetoiminta
Aihe:Aktiivimonitori hakusessa
Aika:01.10.2009 23:32
eetuss: Mie olen osittain samaa mieltä että kannattaisi ensin lukea nuita ketjuja läpi ennenkuin kirjottaa itse. Noita laulukaiutin keskustelut vie varmaan 90% serveritilasta. Moderaattorit voisi mun puolesta napsia niitä pois sitämukaa kun tulee.
 
Heräsi kuitenkin kysymys että miksi sie Hjunnila luet näitä viestejä jos sua vituttaa niin paljon??
 
Todellisuudessa mua ei v*tuta niin paljon, kuin noista mun kirjoituksista ehkä annan ymmärtää. Inttervepissä kaikki on niin suhteellista ja riippuu lukijasta, kun kirjoitettuun tekstiin on hankala sisällyttää silloista tunnetilaa ilman runomittaa. Mä oon realisti, ja ne muutamat (viimeaikaisetkin) mukavilta näyttävät kirjoitukset on tuntuneet henkilökohtaisesti lähinnä ylenpalttiselta siirapin valuttamiselta.
 
Juu, tuo minäminä-juttu nyt vain sattui kaatumaan tähän ketjuun, mutta se mua oikeastaan kyllä v*tuttaakin -- eikä liity nyt just tähän sun kysymykseen kauhean läheisesti. Oli näitä viikottaisia kajarinkyselijöitä tai ei, niin uusia kajariarvioita ei oo tullut sitten kesän '73 jälkeen.
 
Vähän aikaa mä olin näihin vastailematta ja tuli huomattua, että jos minä en ole se maan pinnalle palauttava kaveri, niin joku muu ottaa ko. pestin. Pitk on paikkaillu ihan hyvin toisinaan ;) Eli näyttäis olevan tilausta myöskin sille realismille. Ei sillä, ei se mun päivätyö ole.
 
Itse olen ainakin saanut tältä foorumilta paljon, koska olen kysynyt tyhmiä. Aikoinani rakensin mukiinmenevän studionkin. Siihen aiheeseen sun ainoa sanottava oli suurin piirtein: "Älä tee, vituiksi menee kuitenkin ja rahat hukkaan."
 
Hmjaa..? Vuosia on kertynyt itse kullekin. Jos oon noin sanonut, niin pahoittelut, sitä monesti luulee ittestään liikoja. Pystykkö raottaan yhtään tarkemmin, niin katotaan? Vai onko lähdesuoja tämän päivän kuuma sana?
 
Kyllä mää joskus sfnetissä loukkaannuin muistaakseni viltsullekin, kun se haukkui Turbosoundit maanrakoon ja hehkutti niinkin satunnaista merkkiä kuin D&B:tä. Nykyisellään voisin jopa kompata...
 
Toisaalta, mitäs se sellainen keskustelu on, jossa kaikki on vaan yhtä mieltä ja hymisee ja taputtaa selkään, että anna mennä vaan? Ainahan kannustavia mielipiteitä on kiva lukea, eikö? Mutta mun mielestä yhtä tarpeellisia (joskaan ei niin kivan kuuloisia) on myöskin ne vastakkaiset mielipiteet, jotka vähintäänkin pistää ajattelemaan ja epäilemään omia motiivejaan ja duunaamistaan, vaikkei mitään epäiltävää välttämättä oliskaan. Introspektiota. Realismia. :)
 
Ja tosiaan, tuo mun "Lukekaa!" viesti oli lähinnä sarkasmia ekaan "Suositelkaa!" viestiin.
 
Nymmäämeennukkumaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=182707