Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:absqua
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 32 äänestys
Aika:29.09.2009 16:16
ÖLM
1/16-lähestyminen sinänsä hyvin vedetty, mutta jotenkin tämä tausta huutaa minusta jotain rytmisesti liennyttävämpää bassolinjaa.
 
POPPIS
Mukavaa uiskentelua. Äänet valittu melko harvalla seulalla, mutta ei se väärin oo. Loppua kohden meinaa rakennelma vähän huojua.
Pidän soundista.
 
OMARKLAH
Varmaa työstöä jälleen. Linjassa on selkeä idea jota lähdetään hakemaan. Soundi on luonteeltaa vähän liian moderni mun makuuni tässä taustassa, vaikka itsessään hyvä onkin.
+
 
JUKI68
Juki pistää koko laulun ravaamaan. Näköjään tähän voi tarjota rytmisesti aika dominoivaakin asiaa. Seppämiehiä.
+
 
HOLLSTRO
Hyvin vedetty, hassuja ääniä joukossa. Nyt tarjoillaan jo liiankin runsasta kattausta luonteeltaan jo ennestäänkin hieman epämääräisen taustan päälle.
 
SIRDICKYJ
Vähän samaa vikaa kuin edellisessä tiuhempien rytmien osalta. Ikuisen roudan maalla liikuskelu saa kaipaamaan Bassoa joka täyttäisi alarekkarin.
Visiosta silti +
 
2541
Melodia-aihe heti alkuun. Hyvä. Loppuun asti toistettuna kaavan teho alkaa kadota, sisääntulona olis ollut täyden kympin homma minusta.
Mietitty juttu joka tapauksessa ja siitä plussa. Jätkä on kova.
+
 
ARILÖ
Leppoisaa, vähän leijuvaa hommaa. Äänivalinnat vähän häiritsevät minua, mutta rytmisesti ollaan varmasti keinahtelevalla pohjalla.
Loppupuolen keski/ylärekkarissa liikkuva aihe saa taas kaipaamaan bassoa, varsinkin kun kiipparit touhuilevat aika aktiivisesti samalla taajuusalueella.
 
Aho
Äänivalinnat vähän kirpaisevat välillä tässäkin. Noissa kitaran ja kiippareiden soinnuissa on yhteenlaskettuna utua jo sen verran että ehkei basson sitä enää kannattaisi lisätä.
Rytmisesti hallittu homma.
 
RATTLEDAD
Fillillä sisään, asiaa! Hyvällä soundilla selkeää asiaa, tukee teosta. Loppupuolen fillailu tuntuu ylimääräiseltä.
 
OKA
Fillillä sisään tämäkin, asiaa! Yllättävän hienosti toimii kasiosapamputus. Äänivalinnat jättävät, kenties tarkoituksellisesti, välillä huomiotta kitaran ja kiipparit, mutta yllättävästä tulokulmasta pisteet kotiin. ACDC miedoissa huumeissa.
+
 
ABSQUA
Nauhasärinä vituttaa, en kiinnittänyt huomiota asiaan lainkaan taltioinnin yhteydessä, mutta nyt se pistää esiin, eikä soundikaan ole niin hyvä kuin toivoisin. Uusi interface näemmä kerää yläpäitä mukaan 10x enemmän kuin edellinen systeemin.
 
BIZE
Efektit sopivat viitekehykseen mahtavasti. Rytmipuoli hienosti otteessa, ainoastaan toistuvan kuvion lievä monotonisuus häiritsee, mutta toisaalta jos tässä olisi esim vokalisti kiekumassa päällä niin eipä häiritsis enää.
Plussa tulee, vahva plussa.
+
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=182894