Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juicy
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Boss DD-7
Aika:27.09.2009 15:11   (muokattu 27.09.2009 15:13)
Voihan sen laittaa vaikka ohjailtavaan efektilooppiin, jonka ottaa pois käytöstä silloin kun ei tarvi? Jos loopissa on muitakin pedaaleja kokoajan päällä, niin sitten hommaa kaveriksi reititinpedaalin (näitäkin muuten kutsutaan looppereiksi...) http://www.thomann.de/fi/toadworks_truebypass.htm Jolloin voi vain ohittaa tuon DD-7:n.
 
Eri asia sitten käytännössä, onko myöhemmin se biisin alussa soitettu riffi enää oikeassa timessa soittoon nähden myöhemmin, kun tempo pukkaa kuitenkin hieman elämään oikean rumpalin kanssa... Ellei rumpali soita sitten klikin kanssa?
 
Se Bossin loopperi ei ole bändisoitossa kyllä mitenkään kauhian käytännöllinen, on lähinnä varmaan sitä varten että voi äkkiä biisienteossa kokeilla jotain riffien harmonioita jos ei halua sekkaria käynnistää ja ruveta äänittelemään. Tai livenä sitten jos ei halua delayta käyttää saman biisin aikana...
 
Siinä ei ole mitään tallennusmahdollisuutta, se tyhjentää muistin heti kun sen Mode-valintapotikan kääntää pois hold-asennosta. Pystyy kyllä tallentamaan sen loopin päälle aika monta kertaa, tietenkin. Delayhommissa erillisen tap temmon hoitavan pedaalin kanssa se kyllä hoitaa oman tonttinsa oikein mallikkaasti.
 
Jos kovin monipuolisesti looppeja tarvii saada muokattua ja tallennettua, niin suosittelen ihan looppipedaalin hommaamista. Digitech Jamman, ja mitä niitä nyt oli...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=182866