Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:CryptoFib
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:halpis mikit?
Aika:21.09.2009 23:00   (muokattu 21.09.2009 23:05)
Jeps. Yhdyn edellisiin.
 
Ite puhun vähän asian vierestä sen verran, että kannattaapa ihan ensimmäiseksi, ennenku ostat ensimmäistäkään mikkiä, opiskella vähän, että minkälaisia mikkityyppejä on. Mitä eroa niillä on, mihin ne soveltuu, mihin ei. Sitten ynnäilet, että minkä tyyppisiä mikkejä juuri sinä tarvit. Ihan vaan termistö ja perustoiminta niiden takana haltuun, niin oot huomattavasti viisaampi ennen mikkien ostoa. Ts. Dynaaminen, kondensaattori, nauha, pallo, superhertta, ribboni, superkardioidi ;) jne..
 
Siksi toisekseen pitää opetella sijoittelemaan niitä perustellusti; Kuuntelu kuntoon. Älytön suo täynnä sudenkuoppia, mutta äkimmiten perille pääset, kun hartaasti vaan heilut dynaamisten ja konkkien kanssa ympäri sitä rumpusettiä ja testailet, mikä toimii ja mikä ei. Pari hyvää dynaamista ja pari hyvää konkkaa riittää jo lähes mihin vaan.
 
Lisäys: Nämähän kaikki kuulostaa todella tylsiltä neuvoilta, jos olit suunnitellut ostaa tusinan halpoja, komeita ja kimaltelevia pyydyksiä setin ympärille, että meininki ainakin ulkoisesti olis kovin pro; mutta ei se ole, ei. :) Tsemiä.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=182564