Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Timi
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Onko ketä tahansa oikeus myydä?
Aika:21.09.2009 18:13
kenonen: Toimin juuri tuollain pikkuliimiksenä. En kylläkään myy kenenkään tietämättä keikkaa vaan kysyn ensin soittajilta, että onko vapaana ja käykö ja mitä maksaa, kerron, että otan jonkin kympin välistä, jota vastaan saa sen keikan vittumaisimman puolen, eli myymisen ja asiakaskontaktin hoitamisen keikkaan asti. Toistaiseksi kukaan ei ole ollut vastaan tuota prosessia. Toki, en myy ketä tahansa, vaan hyvinkin tuttua porukkaa.
 
Jos ajatellaan asia toisinpäin.
 
Ensinnäkin, jos jollain bändillä on keikka kiinni ja tulee kysely, niin aika monesti se ohjataan eteenpäin. Asiakas soittaa seuraavaan numeroon ja seuraavaan numeroon jne, kunnes löytää bändin. Jos tässä vaiheessa voi jo sanoa, että okei, olen kiinni, mutta mulla on toinen bändi joka tekee tän keikan ja kerrot sen puhelimessa samoin tein. Panet tarjouksen ja asiakas saa yhdellä kontaktilla yhdeltä henkilöltä koko homman hoidettua, on kokonaisuus todennäköisesti paljon parempi asiakkaan kannalta. Lisäksi keikan kiinniveto% on huomattavasti suurempi, kuin se, et päästää sen eteenpäin.
 
Kolmanneksi tietysti sille myyjälle tulee isompi asiakasrajapinta, joka edesauttaa omien keikkojenkin myynnissä.
 
Ketä tahansa voi myydä, eri asia lähteekö kuka tahansa sille keikalle.

 
Mikaa helpottaa huomattavasti se.Että hän tasan tarkkaan tietää,mihin tutut porukat taipuu ja se on ensiarvoisen tärkeää!
Joskus nostalgian vallatessa mielen.Naurattaa mihin kaikkeen on soittorharrastuksen myötä lähtenyt:)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=182528