Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:funlike
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Apua kitaran hankinnassa !
Aika:21.09.2009 12:20
Pari vuotta on kulunut ensimmäisen kitarani hankkimisesta ja nyt on alkanut tulla himo hommata uutta kalustoa kouraan. Kehitystä on tapahtunut soitannassa jo sen verran ettei enää ole kauheaa halua jatkaa vanhalla 250e kitaralla, vaan haluan saada kitarasta irti enemmän laadullisesti :)
 
Ennenkuin päästään itse asiaan niin haluan sanoa, että kitaroita on tullut räpläiltyä aika lailla, vaikka itse en omista kuin yhden kitaran. Eli siis kitaroiden säätämiset erityylisissä kitaroissa yms tuttuja juttuja, niihin ei siis tarvitse pureutua tässä keskustelussa.
 
Olen hyvin mieltynyt ESP LTD kitaroihin, joiden suuntaan olen nyt kääntymässä. Tulevan kitaran ehdoton maksimi hinnassa olisi sellaiset ~800e ja sen pitäisi soveltua hyvin kunnon metalliraastoon tai miksipä ei vähän muuhunkin ;)
 
Suurin valinnanvaikeus iskee siinä, etten ole aivan varma ottaisinko tulevan kitarani floikalla vai kiinteällä tallalla ? Tämänhetkisessä kitarassani on floikka, jota olen jonkin verran käyttänyt, mutta harvemmin. Apua siis kaipailisin päätöksen teossa.
 
Nyt siis kysyisin suoraa mielipidettä (risut/ruusut yms) seuraavista kitaroista, joita alempana luettelen. Otan myös mielelläni vastaan suositteluja muistakin LTD:n malleista.
 
ESP LTD EX401OW
http://www.thomann.de/fi/esp_ltd_ex400ow.htm
 
ESP LTD MH400
http://www.thomann.de/fi/espltd_mh400_stb.htm
 
ESP LTD MH401QM (tätä on tullut testailtua ja hyvältä vaikuttanut..)
http://www.thomann.de/fi/esp_ltd_mh400_nt_stblk.htm
 
Kiitos jo etukäteen kitaranhankinta avustuksesta ! :)
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=182667