Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mhaarala
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:2x12" kitarakaappi
Aika:01.09.2009 15:26   (muokattu 01.09.2009 15:27)
Joo, nuo kulmat oli aika haastavia, varsinkin kun tuo spray-liima on aika hankala levittää tarkasti. Pensselillä levitettävä liima olisi ollut todennäköisesti paljon helpompi, mutta ensikertalaisilta tuo on varmaan ihan ok, kun nuo kulmat jää kuitenkin kulmarautojen alle piiloon.
 
Ruuviton rakenne olisi ilmeisesti vaatinut sormiliitoksia, mutta niiden tekemiseen minulta loppui uskallus. Edellisistä puutöistä on 15 vuotta aikaa ja kun ei ole kunnon tiloja (kerrostalo ei oikein ole suotuista ympäristö rakentelulle...) eikä esim. jyrsintä, niin en uskaltanut lähteä sille linjalle. Ehkä ensi kerralla sitten...
 
Tänään hommat on edistyneet siihen pisteeseen, että kaappi on paria ruuvia vaille koottuna. Etulevystä jäi uupumaan muutama ruuvi ja haen ne tänään kunhan saadaan ensin sapuskaa. Kokoonpano meni aika sujuvasti, mitä nyt halpa poranterä katkesi kun porasin takalevyn kiinnitysreikiä... sovitukset on tiukat niin kuin pitääkin ja kaikenkaikkiaan olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Elementit on kytketty rinnan ja kaikki liitokset on luonnollisesti juotettu kunnolla kiinni. Johtona kaiutinkaapelia, jota käytin joskus auton rokkiputiikin rakentamisessa, pitäisi riittää.
 
Päivän epistolaan vielä tänään siis loput ruuvit, etukankaan haku (mallia Biltema) ja kangaskehikon rakentaminen, mikäli tuo etureunan toleranssi vain sallii. Sen kiinnityksestä en tosin osaa vielä sanoa miten se olisi paras tuohon tehdä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=181740