Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Muovinen
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Keskustelua pönttöjen demppaamisesta
Aika:31.08.2009 13:10
Virvelissä mulla on hyvin pieni palanen vanhaa kalvoa jessellä kiinni, tappaa ainoastaan sen aivan terävimmän kärjen soinnista. Muuten jätän pienemmässä paikassa vaan yksinkertaisesti kanttilyönnit pois tai sitten laitan vähän pidemmälle matkalle demppiä. Oon nähnyt pyyhettä pidettävän virpan päällä, mutta se tuntuu jo aika radikaalilta ratkaisulta. Tai no en ainakaan rokkikeikalla moista harrastais, humpat erikseen.
 
Basarissa makoilee just sen kokonen tyyny, että se yltää kalvosta toiseen ja poistaa turhat huminat. Tomareihin ei oo koskaan tarvinu mitään demppejä, mutta vois kuvitella, että joku lipare kalvon päällä toimii jos haetaan sellaista kuivahkoa retrosoundia MacGyver-konstein. Mieluummin demppaukset kuitenkin ihan virittämällä. Jos pohjavire on ok, niin ei siinä paljon tarvitse ruuvailla, että keikan pärjäilee.
 
Symbaalit on paljon hankalampi homma. Maalarinteippiä on tullut laitettua joskus, mutta se on tosi herkkää säätöä - pikkasenkin liikaa teippiä ja koko pelti kuoleutuu pelkäksi kolinaksi. Varsinkin china on todella herkkä teipille tai sitten mä vaan tykkään, että siellä on sitä räkää jota teippi taas puolestaam tehokkaasti poistaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=181932