Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:okok
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Paljonko miksaamisesta kannattaa maksaa, ja keille homma antaa?
Aika:27.08.2009 23:57
Aikomus on tehdä bändin kanssa muutaman biisin promolevy, mutta saada soundit oikeasti hyväksí (tarkoittaen että säveltämisen ja soittamisen lisäksi prosessissa tehtäisiin mahdollisimman vähän itse=) )
 
Mahdollisuuksia hyviin studiotiloihin ÄÄNITYSTÄ varten on muutamakin, todennäköisesti myös nauhoittajajäbä löytyy. Kuitenkin vielä todella hyvä miksaaja olisi haussa.
Tyylinä on pop/rock, enemmän rock. Soundit saisi olla mahdollisimman stydit läskit potkivat, mutta ei aivan niin 100% siloiteltu ja tunetettu kuin monet nykyään..
 
Pointsina kirjoitukseeni on, että sain tarjouksen puolitutulta ammattimieheltä Todella pro-studiosta ja vieläpä analogimiksauksesta,ja nyt kiinnostaa missä hintaluokassa nämä hommat yleensä pyörii.
Kyseessä on rennon oloinen jätkä jonka lopputulokseen luottaisin, mutta rahaa myös uppoaisi budjettiin suhteutettuna melko paljon.
 
Jakakaa kokemuksia hyvistä miksaajista ja hinnoista. Puhe siis oikeasti varmasta laadusta, mielellään ei aloittelijoiden, kotona duunattujen yms. -tuloksista.
 
Myös vinkkejä hyviin masterointilafkoihin/tyyppeihin voi pistää
 
Kiitos etukäteen vastauksista!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=181822