Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:miffe
Alue:Livetoiminta
Aihe:Ensimmäinen valosettini
Aika:27.08.2009 02:12
soul_tyranny: Lähtisin liikkeelle 14xPAR64 pitkä alumiininen. asettelu: taakse kuuden puomi ja sivuille nurkkiin neljän puomit. Näihin sit värit tarpeen mukaan. Thomann suosittelee polttimoiksi GE LIGHTNINGin 1000wattisia (NSP) mutta riittäiskö 500W NSP..? (ei halogeeni)
 
Sekä CP61/EXD että CP87 ovat nimenomaan halogeenejä.
 
sitten tuleekin minulle tämä kinkkisin vaihe. Mitä ripustusvaihtoehtoja suosittelisitte, että saisin himmenninmaailman mahdollisimman järkeväksi ja monikäyttöiseksi jatkossa.
 
Socapexillä puomeihin kiinni, himmenninlandiaan DMX-osotteiden softpatch ja ulostuloihin hotpatch. Maksaa sitten eri luokkaa kuin sun budjettis, mutta kun halusit tietää, mitä suositellaan.
 
Kannattaako 16pin Harting liitännät vai olisiko ihan 6-vaiheinen himmennin ja schukovedot puomeilta paras ratkaisu? Minkälaiset statiivit tällöin?
 
Harting on snadisti edullisempi mutta paljon vähemmän käytetty. Toisaalta joissain maissa (esim. Saksa) Socapex on laiton ja Hartingit de facto standardi.
 
Sakemannit myös käyttää 16-piikkisen Hartingin kans pääasiassa 14-napaista touvia, jossa 2 johtoa maalle ja nekin linkitetty keskenään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=181764