Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:carnation
Alue:Media ja viihde
Aihe:Big Brother 2009
Aika:23.08.2009 20:20   (muokattu 23.08.2009 20:28)
Bluesmies: Yhtiä oksettavimpia sarjoja joita tiedän. Onneksi minun ei tarvitse katsoa sekuntiakaan tätä saastaista paskaa.
 
Joo joo, itkupotkuraivari, nyyh ja yäk. Älkää viitsikö taas aloittaa tuota kitinää, johan te sen edellisen ketjun saitte lukkoon. Jos ihminen haluaa BB:tä katsoa, niin antaa katsoa. Ilmeisesti tästäkään ei pysty asiallisesti keskustelemaan ilman että nämä samat naamat tulevat louskuttamaan kuinka perseestä BB on. Yrittäkää nyt hyvät ihmiset hillitä itsenne.
 
Tänään vähän jo lämmittelyä subilta klo 19.30 Asukkaaksi taloon ohjelman muodossa.
 
Tuon ohjelman Rovaniemi-osuudessa vilahti eräs puolituttu, toivottavasti pääsee taloon jotta ohjelmaa jaksaisi seurata. Vähän pelottaa, että siellä on taas jotain sedunbaariblondeja ja valkopaitaisia hyppyritukkia vailla mitään persoonaa, vaikka ties mitkä bb-blogit jaksavat hypettää kuinka tänä vuonna on taas räväköitä ja mielenkiintoisia persoonia. Niinpä niin. Ikähaarukkakin voisi olla laajempi, tylsää kun talo on täynnä 18-25-vuotiaita. Viime kautta en aloitusjaksoa lukuunottamatta jaksanut seurata, mutta siinähän oli jo kaikki oleellinen, eli tissit. Tuntuu että tässä on otettu nykyään täysi örvellyslinja, eli kun tuotannon ideat loppuvat, taloon kannetaan alkoholia jotta saadaan riitoja, paneskelua sun muuta. Vähän haasteellista saada enää sitä ykköskauden sympaattista hohtoa, kun kaikki mielenkiintoisemmatkin ihmiset äänestetään ensimmäisten viikkojen aikana pois ja "käänteet" ovat sitä, että taloon lappaa uusia asukkaita kesken kauden vaikka kuinka.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=181685