Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MaD PiAnIsT
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Tulenkantajat
Aika:08.08.2009 21:42
Benkao: Jumalavita ny pamahti!
 
Aiemmin jo ostin tuon Teillä laki, meillä laulu levyn, kun halvalla Jäänsärkijästä irtosi. Ei mitenkään sykäyttänyt, tosin huomasin heti alkuun materiaalin olevan monimutkaisempaa ja hyvinkin erilaista verrattaessa Pahojen Viinien aikaiseen materiaaliin. En ole kerennyt syventymään paremmin, joten kosketus jäi pintapuoliseksi.
 
Nyt tänään sitten ostin tuon debyyttiläpyskän, Tulenkantajat levyn. Odotukset semiskeptiset, koska uudempi albumi ei sisältänyt odotuksenmukaisen letkeää materiaalia, joskin varmasti omalla tavallaan laadukasta. Diizus kun kaverilla lykkäs levyn soittimeen, ROLLOFUNK. Kyllä Ikonen oli oikeassa kun sanoi "funkki takas räppiin", heti ymmärsin kuuntelevani laatutekelettä! Täyttä rakkautta, ensimmäisellä silmäyksellä. Tatsi on täysin sama kuin uudemmassa matskussakin ja taustat ovat sitä rehtiä funkkia, seuraavalla levyllä koin taustojen olevan liian jazz henkisiä.

 
Aivan aivan. Itellä pari vuotta sitten kesällä ihan samat fiilikset tuon debyytin jälkeen. Se soikin sitten nonstoppina sen puolisen vuotta kunnes kulahti:D Onhan sitä aina välillä tullut pyöritettyä soittimessa kun sille päälle sattuu. Last.Fm:n listani kärjessä vieläkin tuon debyytin vuoksi.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=175039