Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Muut soittimet
Aihe:laulukamat
Aika:06.08.2009 02:01
K3babi: osaisko kukaan suositella jotakin kätevää settiä n. 200e
 
Mitään settiä en osaa suositella ja tohon rahaan tuskin lähtee settiä edes käytettynä.
 
Omalla bilehuttubändillä on monitoreina jokunen dbtechin basic100.
Siin mieles voi suositella, et noi toimii, on toiminu ny kolmisen vuotta reeneissä ja jokusella keikalla. Plussaa on paino 9kg, istuu kahdessa kulmassa lattialla, äänenpainetta irtoaa yllättävän kivasti kokoon ja painoon nähden ja se, et huoltoa ei o tarttenu peräänkuuluttaa.
 
Miinusta on sit se, et ei tuo kilpaile 310a:n tai srm450:n kanssa samassa sarjassa lainkaan. Jos rinnan vertaa, ni eroa on ko nakilla ja muusilla. Mut jos ny truba- tai duokeikka siel pitseriannurkassa tarttis vetää, ni kyl sen laulun ja akkarin saa raikumaan parilla tommoisellakin tolpannokassa. Eikä tartte hävetä, ellei omaa suoritusta tartte hävetä.
 
Jos se budjetti ei tost paristasadasta veny, ni kyl yhdellä tommoisella saa reeniksellä laulun kuulumaan ja vaik mikit kiertämään. Rahat ny välttämäti ei me hukkaan, koska tommoinen ny minust menee milloin tahansa harrasteluokan ihkuomana laulumonitorina, vaik paremmat ämyrit joskus hankkiskin. Mut tosin hevanderipändin pää- äänentoistoksi ehkäpä kandee kattella jotain muuta.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=71452