Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kivi
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Robyn Hitchcock
Aika:01.08.2009 15:31
velipesonen:
Olen usein miettinyt, mitähän sukua rumpali Morris Windsor on kunigasperheelle, koska Windsorin täytyy ihan välttämättä olla suojattu sukunimi. Pitäisi kai lukea se-ja-se Morris of Windsor tai jotain. Onko jollakulla tietoa asiasta?

 
Tietoa ei ole mutta täytyy sanoa, että meillä täällä saarivaltakunnassa (joo, asun Englannissa) on aika vähän eri sukunimia (tuntuu että vähemmän kuin Suomessa) ja niiden merkitys käytännössä ja suojaaminenkin on vähän niin ja näin - aateloitaessa saa sitten erillisen aatelisnimen. Kyllä tuo Windsorin kaveri voi hyvin olla kuninkaallista sukua, aika moni on kun näillä niitä kuninkaallisia on jo pidempään ollut, onhan esim Tenpole Tudorin laulaja Edward Tudorpole "niitä" Tudoreita. (Oma sukunihan tavoittaa ehkä monen mutkan kautta Skotlannin Gordonit, tiesi sukututkimukseen hassahtanut isotätini kertoa.)
 
Robyn Hitchcock on silkkaa parhautta, ja vaikka ne välispiikit alkavat nykyään olla jo aika psykedeelisiä, ei ollut mikään sattuma että mies palkattiin tv-juontajaksi kun musiikki-tv saapui Englantiin.
 
Ehkä jos nyt yrittäis uudestaan Hitchcockille Suomen-keikkaa, sais Tavastialle yli 8 hengen yleisön diggailemaan? Pienestä yleisöstä huolimatta mies antoi kaikkensa, viimesen kuivan paitansakin, ja neljäs encore päätti illan komeasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=180801