Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Zeeboo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:bossin dd-3 apujja?
Aika:28.07.2009 12:52   (muokattu 28.07.2009 13:05)
johnny-boy: ihan kaikilla äänillä, tosiaan menee silleen vähän rupiseksi, niinku joku tuossa edellä mainitsi
 
Efektilenkin lähtötaso on senverran iso, ettei tuo DD-3 osaa sulattaa sitä kakomatta. Purkin speksien mukaan sen sisääntulo on tarkoitettu pienille signaalitasoille, niinkuin kitarasta saadaan. Tuo efektilenkki on tarkoitettu linjatasoisille signaaleille, siis isommille jännitteille. Puhtailla soundeilla tuo taso ei ole ongelma, mutta säröillä sen signaalin tehollisarvo kasvaa isommaksi mitä tuo purkki pystyy nielemään ja se alkaa pykimään. Puhtaillakin jotkut lyhyet "piikit" saattavat klipata, mutta niitä ei välttämättä huomaa.
 
Jos sitä DD-3:a haluaa välttämättä käyttää siinä lenkissä, niin siinä tartteis temppuilla vähän. Ensin vaimentaa sitä sisääntulevaa signaalia esim 1:10 ja purkin jälkeen laittaa 10x buusteri. Ei tuollainen ole paha värkätä, mutta tuohon vaivaan on helppojakin konsteja kaupan hyllyllä.
 
E:
jep kyllä löytyy se säätö, mutta jos kovin pienelle laittaa ni voluumetkin tippuu, en tiedä sitten että miksi ne ovat keskenään tekemisissä, eikä muistaakseni auttanut asiaan. Kaverin marsussakin oli sama homma, oli toinen dd-3 ja eri nuppi, silti teki saman vian.
 
Se peräseinän FX RETURN LEVEL säätö ei vaikuta siihen, kuinka iso signaali sendistä lähtee. Elikkä säröillä lenkkiin laitettu purkki pitäis mennä ruvelle vaikka olis säädetty pienemmällekin
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=180760