Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JCM
Alue:Keikkapaikat
Aihe:O'Gelis Bar (Helsinki)
Aika:15.07.2009 22:43   (muokattu 16.07.2009 00:37)
Hyvä ja viihtyisä mesta Oulunkylän juna-aseman vieressä.
 
Ei toistaiseksi kiinteää äänentoistolaitteistoa, mutta tulossa sellainenkin. Sopivan tilava lava ja mahtuu isompikin bändi. Roudaus etupihalta n. klo 18:00-20:00 ja soundtsek asap. Valoja ei kummoisia ole, eli niitäkin kannattaa tuoda jos haluaa.
 
Soitot alkaa n. klo 21:30 - 22:00.
 
Henkilökunta hoitaa lipunmyynnin ellei erikseen sovita.
 
Täällä on järkätty nyt useampia bändi-iltoja viimeisen 8-9 kuukauden aikana ja homma on toiminut hyvin. Yleisöä piisaa ja meininki on hyvä.
 
www.ogelisbar.com
 
Ottakaa allekirjoittaneeseen yhteyttä, mikäli mielitte keikalle. Toimin tällä hetkellä ns. moottorina bändi-iltojen järkkäämiselle. Pääasiassa suositaan poppia, rokkia, trioja, duoja, trubaduureja, jne.
 
Ei heviä, hard rockia, punkia, tms. kovin äänekästä matskua. Mestassa toimii lähinnä kevyempi kama. ..on siellä vedetty lujempaakin, ja on toiminut, mutta tällainen kevyempi linja on hakusessa.
 
Pääosin 1 bändi per ilta, kaksikin käy, tai vaikka kolme, mutta sitten menee liksa jakoon ao. bändien kesken.
 
Jos yksi bändi, min. 2* 45 min setit.
 
Liksaa saa. Sitä ei makseta pimeänä vaan se menee kirjoihin ja kansiin, eli on hyvä käyttää joko laskutusfirmaa tai toiminimeä. Liksat ei päätä huimaa, mutta kohtuullinen korvaus kuitenkin luvassa.
 
Pääasiassa halutaan hyviä omaa musaa soittavia bändejä, mutta myös Cover-bändit ovat välillä ok. Liksoista sovitaan tapauskohtaisesti.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=180402