Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-J
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Hauku oma suosikkisi!
Aika:04.07.2009 09:46
Johanna Tukiainen
 
Tämä Suomen Madonnaksikin kutsuttu multitalentti kaunotar oli kuin vastaus rukouksiimme suomalaisen pop-musiikin saralla. Vuositolkulla radioaaltomme ja festivaalilavamme ovat pursuilleet sitä samaista puuduttavaa autotunen läpi ajettua mölinää joita - lähinnä reittä pitkin julkisuuteen päässeet "artistit" - ammuvat kappaleesta toiseen. Vilkkumaa, Tervomaa, TikTak...hohhoijaa...ja managerit nauroivat matkalla pankkiin.
 
Mutta ei Johanna Tukiainen. Hän nousi kaiken kansan suosioon paljastamalla maailmanluokan poliittisen skandaalin täysin omalla kylmäverisellä taktikoijan luonteellaan. Tällä isänmaallisella teollaan tämä juhlittu sankaritar pääsi oitis koko kansan lemmikiksi tekemällä vain velvollisuutensa kansalle ja olemalla oma itsensä.
Lisäksi lehdistölle hänen antamansa haastattelut ja lausunnot sisältävät aina jotain syvällisempää pohdittavaa avaten ovia aina vain lähemmäksi syvimpiä totuuksia.
 
Kaiken tämän ohella; Emmepä olisi uskoneet että Johanna Tukiainen on myös käsittämättömän oivaltava muusikko ja karismaattinen tanssitaiteilija!
Muunmuassa hänen yritystään joka markkinoi hänen menestyvää tanssiryhmäänsä, povataan nousevan hetken minä tahansa uudeksi Nokiaksi. Hänen avuillaan tämä ei luonnollisesti ole kovinkaan mainittava ihme.
 
Hänen tämän kevään ylivoimaisesti odotetuin debyyttilevytyksensä on aiheuttanut jo lähes hysterianomaista ilmiötä jota ei näillä leveyspiireillä ole nähty koskaan! Jo perisuomalaisten juhannusfestivaalien aikaan pystyimme lukemaan lehdistön otsikoista, kuinka suurimpien festivaalien järjestäjät kyynelsilmin kilpailivat Tukiaisen roolista tapahtumiensa pääesiintyjänä. Juhannuskeikan aiheuttama hysteria ja positiivisen energian aalto oli käsin kosketeltavissa ja ihmiset vaelsivat sankoin joukoin lavan eteen nähdäkseen edes pienen vilauksen idolistaan.
Mainittakoon, että Ruisrock tapahtuman kalkkiviivoilla tehdyn päätöksen myötä Slipknot -yhtyeen lentokone kääntyi ilmassa takaisin kotiinpäin keikkajärjestäjän peruessa keikan. Tähän oli syynsä: Järjestäjällä oli uransa riemuvoitto saadessaan vahvistettua Johanna Tukiaisen esiintymään Ruisrockiin! Tiettävästi Slipknotin fanit olivat muun kansan mukana itkeneet ilosta toisiaan vasten.
 
Olen myös kuullut huhuja, että Johanna Tukiaisen musiikki on valmiina ylikuumentamaan kansainväliset markkinat ja miljardiluokan sopimukset olisivat jo laadittuna.
 
Hän on naispuolinen Mannerheim!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=180012