Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Atomic Cafe
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:
Aika:01.07.2009 05:17   (muokattu 01.07.2009 05:20)
danny:Kävin ihan mielenkiinnosta tsekkaamassa bändin livekunnon eilen ja herranjumala että oli väsynyttä menoa. Edes vanhat klassikot eivät toimineet livenä ei sitten pätkääkään, ja niitä nimenomaan menin kuulemaan. Tai sitten Popedan jälkeen mikään ei tuntunut miltään, sillä muu yleisö tuntui olevan aivan pähkinöinä. Ei silti, lopetin bändin kuuntelun jo 6 vuotta sitten kun Rakkaus on lumivalkoinen ilmestyi ja koko yhtyeestä on jotenkin mennyt maku.
 
Popeda oli uransa pahimmassa aallonpohjassa vielä toissa kesänä mutta kulkee taas kun unelma. Se on ikuista nousua ja laskua keikkailijan arki.
En ole kovin tarkkaan asiaa seurannut mutta oletan että Yö on keikkaillut suunnilleen tauotta lumivalkoisen hitin jälkeen.
Olli Lindholm on todellinen työn sankari joten pakkohan sitä on arvostaa vaikka yhtyeen musiikki ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta erityisemmin kolise.
 
Diagnoosi: Bändi telakalle ja baanalle vasta sitten kun motivaatiota riittää ja akut on ladattu, miehistönvaihdoskin piristää aina.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=83477