Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kompostipiano
Alue:Koskettimet
Aihe:Synth-popin tekemiseen sopivat kamat
Aika:27.06.2009 16:52   (muokattu 27.06.2009 16:56)
Paha on :D käytetty Juno-G vaikuttaa mun mielestä varteenotettavalta vaihtoehdolta. Olisko sun mahollista duunaa sellanen setuppi, ettei mitään taustanauhoja tarvii siirtää synaan, vaan voisit laittaa ne koneelta pyörimään ja soittaa sen kanssa? Senhän ei pitäs erityisen hankalaa olla, laitat vaikka jonku pikkumikserin väliin (pikkumikseriin kiinni kone ja syna, ja ulos kaiuttimista) ja voila; yhteinen ulostulo. Lopputulos olis sama kun tossa sun ideassa.
 
Joo, se olis hyvä. Live-esiintymisiä varten tarvii vaan olla joko pattereil toimiva laitteisto tai pistorasia josain lähellä. Eikä hintakustannuksetkaan nousis mahottomaks. Ja koska mulla sattuu oleen läppäri ja siihen kantolaukku ni keikoilleki mensi mukana hyvin. Kiitos tästä.
 
Synastikki: Eikös tossa Juno DI:ssä ole jo tuo song playback-ominaisuus usbitikulta? Eli siis voipi soitella taustanauhoja suoraan tikulta eikä tarvitse latailla niitä mihinkään...
 
pitäshän siin olla ja sitä vois jo kutsuu SYNAKSI. muutki ominaisuudet rolandin nettisivujen mukaan olis ihan kohallaan joten semmone vois olla aika hyvä (toimii pattereillakin).
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=179710