Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Niq
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Onko tää mistään kotoisin?
Aika:04.06.2009 13:46
J81: Joo, niin mä vähän ajattelinkin. Kertokaapas tyhmälle että saanko viritettyä sähkörumpuihin mitkä vaan kaiuttimet esim. http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=106677292
Pitääkö olla aina aktiivi kaiutin ja mikä on se tärkein tekninen ominaisuus näissä monitoreissa jotta saa hyvää laatua rummuista pihalle?

 
Toki saa viritettyä mitkä vaan. Tavalliset musiikkilaitteet, varsinkin markettitasoiset eivät hirveän hyvin sovellu, niitä kun ei ole suunniteltu kestämään sitä, että saattaa joskus mennä vahingossa punaisellekin joku isku.
 
Nuo behkut todennäköisesti toimii hyvinkin mainiosti, niistä lähtee ihan hyvin alapäätä ja soundikin on ihan studioluokkaa. Subbanen vielä kaveriksi niin kyllähän nuilla kehtaa soitella ja kiusata naapureita. :)
 
Aktiivin ja passiivin erohan on siinä, että aktiivinen sisältää myös vahvistimen jolloin saat rumpuaivosta vietyä linjatasoista signaalia sinne, passiivi taas tarvitsee vahvistimen väliin. Kumpikaan ei ole toistaan parempi, aktiivi on helpompi ja vahvistin yleensä mitoitettu hyvin kaiuttimelle, joten se sopii hyvin tähän käyttöön.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=178969