Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pete V.
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Vakuutukset
Aika:26.05.2009 03:09
kupteri: Hei!
Mites porukalla on kamoille vakuutuksia? Omat kamat on monesti kotivakuutuksen piirissä (vai onko tietoa ettei ois?). Mutta mites sitten yhteiskamat, onko niille haettu joku vakuutus?
Entä vastuuvakuutus jos basarikaappi kaatuu jonku sormille (kun joku fani omaa tyhmyyttään konttasi siellä), niin vakuutus korvais sivulliselle sattuneen vahingon minkä yhteiskama teki).
Onko tommoisia ja jos on niin mitä luokkaa ne maksaa?
Nimim. yhteiskalustoa ois 10k edestä vastuulla ja ne pitäis suojata sen varalta että tapahtuu jotain epämiellyttävää. Ja suojata pitäis vielä samassa tilassa olevat muiden kamat (vaikka ne kotivakuutuksen piirissä ovatkin), jos sattuu tilassa joku vesivahinko tms. (mitä kotivakuutus ei välttämättä korvaa).
Kokemuksia? Että tietäis jotain ennenkuin jutskaa vakuutusasiamiehen kanssa ;-)

 
No, minulla on henk.koht. arvotavaravakuutus trp:iani+tykötarpeita varten, ja on toiminut tyydyttävästi kymmeniä vuosia, ml. yhden täysuudenvaihdon + muutaman rikkoutumisen korjauksen, maksaiskohan 3k jotain reilu 100e/v.
 
Esiintymispaikoilla ja -järjestäjillä, ravintoloilla tms. on erilaisia vahinko- ja vastuuvakuutuksia, mutta niiden kattavuus selviää kyllä viime kädessä vasta vahingon tapahduttua, samoinkuin kyllä kotivakuutuksenkin osalta ...
 
Eli, kyllä varmaan joku ainakin pienempi perusvakuutus kaikilla mausteilla olisi hyvä olla varalla, varsinkin treenikämppää ja omia kuljetuksia silmälläpitäen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=178792