Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sir Härö
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:C-kasettien myynti kääntyi kasvuun.
Aika:19.05.2009 02:52   (muokattu 19.05.2009 03:01)
Juhani: Nyt kun FullHD taulutelvisiot ja Blue Ray on yleistyneet aika nopeasti niin jengi alkaa varmaan kaipaamaan vanhoja VHS juttujakin. Vähän aikaa sitten katsoin VHS:ltä Hitchcockin takaikkunan kuvan väristessä lämpimästi kuin takkatuli mökillä. :D Samalla tavalla C-kaseteissa on jotenkin sitä fiilistä.
 
Juu, siis tuo VHS:n fiilis on jotenkin vaan niin hieno. Sama kuin että porukka yrittää paljon tehdä filkkaa tai ylipäätään 'vanhan ajan' soundia. Itselle tulee VHS-soundista lähinnä mieleen 'The Thing' ja 90-luvun batmannit; enkä yhtään ihmettele jos tuo kuvasoundi olisi kohta muotia. Tehdäänhän nytkin paljon musavidoita vetämällä ne HD:n jälkeen VHS:lle ja sieltä uusiksi digitaaliseksi.
 
e. Ja siis tosiaan meinaan sitä kuvasoundia enkä missään nimessä venähtänyttä nauhaa ja huonoa äänenlaatua, vaan todellakin sitä mitä näkee vhs-nauhalle tallennetussa elokuvassa :D Itse kyllästyin HD-hehkutukseen ja vielä enemmän hd-plasma-lcd-telkkari-hömppään. Itellä on isokokoinen 16:9 kuvaputkitöllö. Siitä näkee että miltä kuva oikeasti näyttää, eikä tarvitse miettiä että mitä se rakeinen high tech toisikaan tullessaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=178537