Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:C-kasettien myynti kääntyi kasvuun.
Aika:19.05.2009 00:26
AoA: tuli tuosa vhs:stä mieleen, nykyään kaikki haluamansa ohjelmat täytyy nauhoittaa digiboxin kovalevylle, tästä johtuen ei enää vuosien saatossa keräänny hyllyyn semmosta mukavaa videoarkistoa mitä voi katella vielä vaikka 20 vuoden päästä, siis kukapa niitä digiboxeja ja tiedostoja jaksaiskaan säästää paria vuotta pidempään?
 
Miun rikipoksissa on USB-liitäntä jolla voin heittää rojut suoraan koneelle ja tarvittaessa kärtsätä DVD-kiekolle. Tosin, on miulla erikseen tallentava DVD-soitinkin tuossa poksin alla, niin voi tarvittaessa "ajaa" matskua poksilta kiekolle ilman tietsikkavirityksiä.
 
En muutenkaan usko että tekniikka olis loppujenlopuksi kehittyny missään mielessä mitenkään parempaan tai käyttökelpoisempaan suuntaan.
 
Joo, mielummin venyneet ja väsyneet häiriöalttiit magneettinauhat kuin vaikkapa CD/DVD/BluRay-levy. Myös kasetilta tietyn biisin löytäminen kelaamalla on todella jees!
 
Meinaa tulla vuodatustakin, mutta aiheeseen liittyen: cd-kaseteissa tosiaan on lämpöä ja tunnelmaa. Niin kuuntelu kuin nauhoitus tarkoituksessa.
 
Jos tunnelmaa haetaan, niin VINYYLI on ainoa oikea vaihtoehto. Itse olen suuri vinyylien ystävä ja minusta niissä on kaikki kohdallaan. Niiden kanssa on helppo hakea haluttu raita muiden biisien keskeltä, kansitaide pääsee oikeuksiinsa, kunnon neulan ja äänirasian kanssa soundi on parasta mitä on (etenkin kaikki vanhat äänitteet 60 ja 70-luvuilta).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=178537