Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MrQ
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Crib45 tiedottaa
Aika:12.05.2009 05:46
Bonuksena Crib45:n esikoinen "Metamorphosis" nyt ulkona..
 
..Valehtelin. Julkaisupäivä on 13.5.
 
Mutta turhahan tuosta isompia meuhkata, parilla sanalla saa tarpeeksi punchlineä: Post/alternative-metallia tarjolla.
 
Elikästen kulosaaren hurjapäät yrjösivätten laatan pihalle symbolic recordsin kautta ja levyä saa vaikka ostaa tuolta: http://www.firebox.fi/?p=fi.levyt.item.html&pid=14379 ja mikä jottei tuoltakin: http://www.levykauppax.fi/artist/crib45/metamorphosis/ jos ei jaksa kauppoihin asti raahautua.
 
Mikä parasta, nettipiraatit ynnä muut ilmaiseen kivaan tottuneet saavat kuunnella kilinää ja kolinaa, laahausta ja murinaa sekä riffejä ja pauketta vaikkapa tuolta, KOKO LEVYN ja sen kimpassa julkaistun netti-EP:n muodossa: http://www.myspace.com/crib45
 
Yhtyettä tuntemattomille lienee jonkinlainen kuvaelma äänitaiteesta paikallaan ja mikäs postiheviä paremmin kuvaa kuin lause "hidas ja raskas, kuin näyttelijä John Candy". Voitteko kuvitella. John Candy. Sehän on kaikkien idoli.
 
Hieman arvostelun tynkää: http://stalker.cd/index.php?lang=2&content=62&kat=cd&id=1555 ja mikäpä ettei nyt vähän haastatteluakin samaan syssyyn: http://stalker.cd/index.php?lang=1&content=102&id=85&&lang=2
 
Komeita on pojjaat.
 
Kaikkein parasta on, että laulu- ja soitinyhtyettä saa tulla elävänäkuolleena nauttimaan ihan julkkarikeikalle.
Eiköhän otsikosta huolimatta jokunen älyä kysyä että milloin missä ja koska, joten kerrataanhan nyt vielä että siis tosiaan 15.5 Virgin Oilissa, Helsingissä.
Mukanahan saa laulaa ja kaverinkin tuoda mukaan, jos niitä on. PIenenä täkynä mainittakoon että julkkarilämmittelyn jälkeen stagen ottavat haltuun yllämainitut rässit joita halutessaan saa ja pitää morjenstaa.
 
Tähän ketjuun sitten uutisia sitä mukaa kun jotain kerrottavaa tulee. Sana on vapaa, tehkää hyvin.
 
-Markku/Crib 45
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=178353