Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MikaelmIK
Alue:Livetoiminta
Aihe:Treenit luonnossa, miten sähköä?
Aika:06.05.2009 17:42   (muokattu 06.05.2009 18:27)
Nyt ei tuu viestit jostain syystä kokonaan, jää loppu pois.
 
Larsen, ok, täytyy kysyy jos tolle treenikumppanille käy tommonen sisätreenaus kuulokkeilla. Epäilen kyllä kun haluaa ulkona soittaa vissiin enemmän.
 
Jaahas..tsekkasin Marzi noi sun linkkis katusoitosta. Eli periaatteessa haaveet ihan vaan biittien ja taustojen pääle laulamisesta jossain Kaivarin puistoskin voi unohtaa? =( Kun elektronisestihan ne biitit ja taustat tulee sitten.
 
Idea ois soittaa semmosta Ebm, konemusan ja kitaran sekotusta vaihtelevilla temmoilla...kyllähän ne kitarat tietty on elektronisesti vahvistettuja...ja synaa pikkusen vaikee soittaa akustisesti =//
 
Jos laulunki vetäsee mikin kautta niin sekin on elektrovahvistettua, ja ei siis ilman lupaa saa semmosta vetää ees puistossa tai kaivarin takana siin rantatiellä?
 
Sori tyhmä kysymys, mutta mikä on ulkoinen virtalähde? Jos vetäsee lähikiinteistöstä piuhat? Entä jos sähkö tulee omasta gearista pikkunen generaattori jne?
 
Tarkotus ei todellakaa oo soittaa kovaa että pitäs huomiota saada tai häiritä, vaan siten että kuulee ite laulaessa kunnolla sen musan, ja jos joku haluu kuunnella niin kuulee jos tulee siihen viereen tms.
 
Aika pahalta kyl näytti ku oli mainintaa et yritykset valittaneet akustisestaki soitosta keskustassa.
 
Mainitsivat et vahvistamatonkin musa voi olla liian kovaäänistä. Mun vastaus siihe on taas, et "vahvistettu" musiikki voi olla hiljasempaa kun akustinen...tarkotus ei oo käyttää sähköä et se kuuluis Tukholmaan asti, vaan siks et synat ja rumpukoneet ja taustat ei toimi akustisesti koska kone hoitaa ne..sähköä käytetään, mut ei "vahvistamiseen".
 
Tietty ensikertalaisena tota voi kokeilla miten käy, kun fiksusti on kuitenkin tarkotus homma tehdä.
 
Siel rantatiellä oon pari kertaa pikkukajareilla ollu soittamassa sähkistä, eikä sitä oo kuullut kukaan muu kun pari ohikulkijaa, jotka on justii siitä penkin vierest sattunut kulkee.
 
Kaivarin puistos ei kyl ois ainakaa niitä yrityksii jotka vois häiriintyä, aamupäivisin siel ei juurikaan ees oo ketään, korkeintaan joku kyttäauto ajaa sen nurtsin läpi välillä..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=178138