Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gandhi
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:Dubstep
Aika:05.05.2009 12:21   (muokattu 05.05.2009 12:22)
Vex'd:n Denegenerate oli varmaan ensimmäinen alan levy, johon oikeasti tykästyin ja soittelin sitä jollain dj-keikoillakin; porukka otti yllättävän hyvin vastaan, vaikkei dubstep silloin vielä ollutkaan se hot ja cool juttu.
 
Burialin Untrue on kyllä todella mainio levy, vaikkei (ja ehkä juuri siksi) edustakaan sitä perinteistä dubstepia. Suosittelen kaikille tunnelmallisesta ja yksinkuunteluun sopivasta musiikista pitäville, tykkäsi dubstepista tai ei.
 
Dj Distanceakin on pari albumia + pino jotain sinkkuja jostain syystä, mutta sitä en jaksanut alkuinnostuksen jälkeen enää kuunnella. Liikaa toistoa sanoisin.
 
Pinchin albumi Underwater Dancehall on myös mukavaa tunnelmamusiikkia, etenkin se instrumentaaliversio.
 
Boxcutter on varmaan jossain idm:n ja dubstepin välissä. Molemmat albumit tähän mennessä ovat todella maistuvia. Etenkin tykkään siitä jälkimmäisestä, Glyphicistä. Sopivaan psykedeelinen ja maalaileva EDIT hetkiin.
 
Eli kuunnellaan täälläkin. On vain sellainen genre, jossa yrittäjiä niin sanotusti riittää liiaksi asti. Suurin osa on sitä ikävää "ihan jees"-osastoa, jossa on ihan mukavat bassot ja cool meininki, mutta ei mitään muuta. Silloin tällöin sitten tulee vastaan niitä mainioita juttuja, minkä vuoksi alan touhuja tulee edelleen seurattua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=176294