Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mr Perfect
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:DrumIt Five
Aika:07.04.2009 23:37   (muokattu 07.04.2009 23:39)
Täällä ei olekaan ollut juuri minkäänlaista keskustelua tästä 2Boxin uudesta Drumit 5 -sähkörumpusetistä. Kyseessähän pitäisi siis olla melkoisen vaikuttava laite. Ainakin firman nettisivuilta www.2box.se kuunneltavat demoklipit kuulostaa tosi hyviltä. Ton firman takanahan on siis vanha Ddrum-porukka eli osaamista pitäis kai löytyä. Näillä näkymin laitteen pitäisi tulla markkinoille toukokuun lopulla ja hintaa tulee olemaan tod. näk. reilut 2000 euroa.
 
Olennaisinta tässä laitteessa on se, että moduuliin pystyy laittamaan mitä ääniä (wav, aiff, rex) tahansa täysin vapaasti mukana tulevalla PC/Mac-softalla. Mukana tulee myös 128 valmista rumpusettiä 24-bittisillä äänillä. Laitteessa on USB-liitäntä ja 4 gigaa muistia. Hintaan kuuluu räkin lisäksi 10" verkkokalvollinen snare, 14" verkkokalvollinen basari + pedaali, liikkuva hihat telineellä ja pedaalilla, kolme 8" verkkokalvotomia, 2 alumiinista kumipäällysteistä lautasta ja tietysti aivo. Kaikissa padeissa runko on alumiinia. Kaikki padit ovat kaksialueisia ja kaikki lautaset kolmialueisia ja vapaasti liikkuvia + choke joka puolelta. Eli Rolandiin verrattuna aika vaikuttava kokonaisuus. Akustisen melun pitäisi myös olla kaiketi Rolandia pienempää.
 
Itse oon odottanut tätä vekotinta jo todella pitkään ja välillä on ollut aika tuskaista mutta toivon mukaan se nyt vihdoinkin ensi kuussa tulisi myyntiin. Meinasin jo vähän aikaa sitten ostaa Rolandin TD-12:sen mutta pakko kai tää nyt on kokeilla ensin. Nyt viime viikonloppunahan se oli ollut esillä Saksassa MusikMesse 2009 -messuilla ja johonkin englantilaiseen liikkeeseen on tulossa kokeiltavaksi yksi malli perjantaina, joten sinänsä näyttäisi hyvältä.
 
Onko jollain mahdollisesti jopa omakohtaista kokemusta tästä (jos on käynyt noilla messuilla tms.)?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=161082