Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender Champion 600
Aika:19.03.2009 01:01   (muokattu 19.03.2009 02:31)
Eilen tuli Champion 600 ja lyhyen testailun perusteella on yllättävänkin mukavan tuntoinen kapine.
 
Etusputki oli aivan kauhea, mutta kun vaihdoin tilalle JJ ECC83S:n niin muuttui ropottäjästä ihan vahvistimen kuuloiseksi. Pääteputkena oli EH:n 6V6, joka tuntuu aivan käyttökelpoiselta (noissa nuo pääteputket taitaa vaihdella?). Jopa ensiasennuselementti päästi yläpäänkin läpi aivan ok. Kokeilin myös liitettynä Eminencen Copperheadiin ja Wizardiin, kuulosti tietysti isommalta ja sävykkäämmältä, mutta tulee varmasti soiteltua myös Fenkun oman kautta.
 
Samalla tilaamani Behringerin VT999 Vintage Tube Monster Overdrive:D ei putken vaihdonkaan jälkeen (nimetön kiinalainen -> TungSol) oikein sopinut tuon Fenkun kanssa, mutta Blackstarin HT-5 -nupin edessä toimi taas paremmin kuin esim. Bad Monkey. Apina taas tuntuu pelaavan (eq:t noin klo 9, jolloin ei kuulosta kumiselvalta) oikein hyvin Fenkun kanssa, paremmin kuin Blackstarin edessä.
OT E: Tuohon VVT999:iin (http://www.dv247.com/assets/products/38153_l.jpg ) pitää, kun aikaa on, askarrella Bitmon modi joka on posteineen alle 30e ja tuntuu sen perusteella mitä olen lukenut lisäävän tuon ominaisuuksia melkoisesti. Behruksi tuossa on tukeva metallikotelo ja muutenkin vaikuttaa rakenteeltaan ok peliltä.
 
Pitää vielä soitella lisää että voi sanoa enemmän. Pientä verkkohurinaa tuo pitää, ei kuulu soiton alta, mutta ehkä hehkujohdot uudelleen järjestelemällä tai vetämällä saisi tuonkin pienemmälle. Muuten ei suhise eikä kohise vaikka vola olisi täysillä, vain sinkkumikkien hurina kuuluu, tuon tasaisen verkkohurinan lisäksi.
 
Nyt näyttää saavan kuussatasta DV247:lta vieläkin halvemmalla (106€+postit 15€) oma tuli maksamaan 109€ + Tube Monster 58€ ja postit 15€. Miinusta DV:lle siitä että mukana tuli vain yksi pistokeadapteri, vaikka pyysin molempiin. Muuten toimitus oli tällä kertaa nopea (molemmat oli In Stock, eihän tuolta muuten uskalla).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=147503