Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aimotuska
Alue:Livetoiminta
Aihe:Valojen ohjaus tietokoneella
Aika:12.03.2009 07:26   (muokattu 12.03.2009 09:11)
QLC
- ilmainen
- kertoiskohan junnila lisää...
http://qlc.sourceforge.net/

 
No tuota... tässä pitäisi jaksaa tehdä ihan virallinen 3.0 riliisi jossain vaiheessa, kun ehtisi. Toistaiseksi homma menee vielä vaikeamman kautta, eli joudut itte kääntämään sen sorsista.
 
Kovasti tuosta on Saksan ja Ranskan pojat tykänneet sekä nm. henri93 m.netissä. Pointti softassa on se, että ei tarttis omaksua 500-sivuista manuaalia ja harrastaa kauheeta näppäinakrobatiaa, jotta saisit tehtyä jotain. QLC vaatii hieman toisenlaista ajattelutapaa -- suoraviivaisempaa, sanoisin. Ominaisuuksia softasta pitäisi kyllä löytyä vähän perustarpeen ylikin.
 
Näppisakrobatiassa on se hyvä puoli, että kun tiedät, mitä teet, voit tehdä mitä haluat, mistä haluat ja nopeesti. QLC:ssäkin on toki näppiskikkoja, mutta primääri tapa tehdä asiat on näpytellä menuja ja nappeja ruudulta. Näin kaikkea ei tartte muistaa ulkoa.
 
Edit: Minkäköhän kanssa tämä toimii yhteen?
http://www.thomann.de/fi/behringer_bcf_2000.htm

 
Esmes QLC:n kanssa. Slidereilla voi ohjata joko fade & hold timeja tai DMX-kanavia ja nappeja voi käyttää esim. playbackeina.
 
PEPERONI RODIN1
 
Voin suositella. Mulla ja Henkalla ainaskin on tommoset. Toisaalta, eipä ole paljon muista pulikoista kokemusta. Mutta nou roplems.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=176233