Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:CanYouStayStill
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Treenitilaa Tampereelle
Aika:23.02.2009 12:52
anzabar: On siellä Onkiniemessäkin niitä treenaavia bändejä tällä hetkellä. Tarkkaa määrää en tiedä, mutta samalla kun sinne tehdään tuo n. 40 uutta kämppää niin heitetään samalla siellä nyt jo treenaavia bändejä ulos. Eli tekemällä nuo uudet kämpät tuonne, kämppien tarvettakin lisätään samalla entisestään. Eli kokonaisuudessaan kämppätilanne ei edes parane tuolla n. 40:llä kämpällä mitkä tuonne mahdollisesti rakennetaan.
 
Näyttäähän se paperilla hyvältä jos sanotaan vaan että rakennetaan 40 kämppää lisää eikä mainita mitään että samalla luodaan myös lisää kämpän tarvitsijoita.
 
EDIT. Niin ja tuossa jutussahan tosiaan puhuttiin että Onkiniemestä lupaillaan noin 40 BÄNDILLE harjoitustiloja eikä että sinne rakennettaisiin 40 treenikämppää.

 
Jeps näinhän se on, että siellä on kämppiä. Homma kusee heti jos nykyiset bändit heitetään pihalle ja heidän kustannuksellaan tuodaan uudet tilalle. On vähän plusmiinusnolla. Eipä olisi ensimmäinen kerta kun hommat kustaan Tampereella. Eikös se ollut joku Rocktori tms. bändikommuuni, joka piti tulla, mutta peruttiin... Eipä tunnu, että tähän nuorisoon täällä panostettaisiin. Kyllä joku urheilu saa huomiota, ehkä vähän liikaakin, mutta muusikot eivät mitään...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=175551