Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Volle
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Treenitilaa Tampereelle
Aika:23.02.2009 12:20
Aika monilta tutuilta bändeiltä on mennyt reenipaikat tuolta Pyynikiltä. Se kuinka asia hoidetaan riippunee bändistä. Aktiivisimmat tuppautuvat muiden kämppiin reenailemaan silloin tällöin (näitä käy meidänkin luukulla). Muut sitten enempi tai vähempi aktiivisesti kämppiä kysellen pitävät taukoa. Puolitoista vuotta sitten oli omalla kohdalla tilanne, että piti hankkia kämppä. Aikaa meni muutama kuukausi. Silloinkin tuntui tarjonta nihkeältä ja ensimmäinen vapaa tarjokas otettiin vastaan. Nyt vissiinkin tilanne on vielä kehnompi tosiaan, kun halukkaita tilojen käyttäjiä olisi reilusti enemmän kuin tiloja tarjolla.
 
Tämä mainittu kämppä on aika pieni koppi miltei olemattomalla ilmanvaihdolla neliövuokran ollessa samaa tasoa kuin keskusta-asunnoissa. Lisäksi kamojaan siellä ei uskalla säilyttää kovin mielellään. Mutta eipä auta valittaa, kun tietää mikä tilanne tällä hetkellä on.
 
Toisen bändin kämppä on ihan jees, mutta se on vähän nolo sikäli, että se on kai jonkun nuorisotoimen tms. paikka ja siis ensisijaisesti alle 18-vuotiaille tarjoitettu. Sikäli vähän hävettää tällaisena pappana käydä siellä edes harvakseltaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=175551