Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kivi
Alue:Musiikkibisnes
Aihe:Viola = 0 euroa / kk
Aika:21.02.2009 12:47

Mä taas äkkiseltään näkisin, että tän tyyppisen jakelun edut tulee (toivonmukaan) keikoilla esiin. Eli ei ilmainen musiikin levittäminen ainakaan vähennä bändin tunnettavuutta -> keikalle saattaa punkea sellaista väkeä jotka eivät ennen ole bändiä löytänee, kun eivät ole levyä ostaneet. Syystä tai toisesta.

 
Tätä mäkin toivon.
 
Tää idea ylipäätään on senverran hyvä, että taidan nussia sen jollain muotoa käyttöön:-)
 
No, onhan tätä jo viimeiset ehkä kolme-neljä vuotta pyöritelty varteenotettavana vaihtoehtona, jo senkin takia että ensimmäiset bändit jotka kieltäytyivät kokonaan cd-julkaisusta ja rajoittivat julkaisunsa vinyyleihin m u t t a pistivät kaiken ilmaiseksi nettiin, jos digimuotoa haluaa, saivat niin hyvää palautetta faneiltaan.
 
Kyllä tää voi toimia, mutta ainoastaan tuossa "d-divarin parhaassa kolmanneksessa" tms täydessä tuntemattomuudessa (joo joo, oon nähny Violan, taitaa olla joku levykin hyllyssä) jolloin kaikki on voitettavana eikä mitään menetettävänä, tai sitten kun ollaan mega-dinosaurusluokassa jolloin se tulorakenne on taas ihan toinen. Tuossa välillä on kuitenkin pitkä harmaa alue jossa kuvio ei toimi - mut onneksi porvarien ja George W. Bushin politiikka on auttanut teitä: keskiluokkaa ei enää olekaan, ja kierre senkun pahenee: kohta on vain rikkaat ja tosi köyhät
:-D :-D :-D
 
Long tail theory on kans jännä ilmiö, mutta Tape Op vähän yleisti puhuessaan siitä. Kandee muistaa kilpaileva "onion theory" - voit kuoria loputtomasti kerroksia kunnes jäljelle ei jää yhtään mitään; ytimen sijaan onkin vain kerroksia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=2&t=175496