Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:wdrummer
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:My Fate tiedottaa
Aika:03.02.2009 09:24
MY FATE JULKAISEE TULEVALTA ALBUMILTAAN SINKKUBIISIN "SNAP"
 
Aggressiivista melodista metallia thrash-vaikuttein veivaava My Fate nappasi uransa alkuvaiheilla musiikkimedioissa lukuisia demonostoja. Tähän mennessä kolme EP:tä ja kaksi albumia julkaissut kokoonpano laittaa ulos viimein uutta materiaalia ja luvassa on raskasta ja taidokasta thrashiä "Snap"-sinkun muodossa 13.2.
Tamperelaisen joukkueen kolmas albumi, "Room For Regret", rähisee päivänvalolle 6.5. ja helmikuun aikana julkaistava sinkkulohkaisu antaa äkäisiä maistiaisia tulevasta!
Tuoretta materiaalia on kuultavissa metallikansan virallisissa kokoontumisajoissa, Finnish Metal Expossa 13.-14.2.2009, jossa koko yhtye on tavattavissa omalla ständillään. Faneille on luvassa repäiseviä paitatarjouksia sekä mahdollisuus täydentää kokoelmiaan yhtyeen aiemmilla julkaisuilla.
 
Yhtyeen kitaristi ja biisintekijä Jaakko Järvensivu kommentoi: "Biisi edustaa levyn mäiskintäosastoa, mutta sisältää myös rutkasti tarttumapintaa. Taatusti erilaista My Fatea kuin koskaan ennen."
 
Yhtyeen studiopäiväkirja on tutkailtavissa yhtyeen nettisivuilta miltei reaaliaikaisesti, joten nyt on aika kammeta itsensä osoitteeseen: www.myfateband.net
 
Kokoonpano:
Jukka Ruostila - laulu
Jaakko Järvensivu - kitara
Mikko Lehtinen - kitara
Roope Lehtinen - basso
Vilho Rajala - rummut
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=153940