Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jaba
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Petri Walli Gear
Aika:24.01.2009 16:05   (muokattu 24.01.2009 16:09)
Täällä on käyty koko Kingston Wallin kattaus ja Peten romut joka piuhaa myöten läpi useita kertoja niin fanien, bändin jäsenten kuin levyjen teknisen henkilökunnan toimesta. Kannattaa kokeilla eri hakusanoilla: Walli, Pete Wallin, Kingston Wall jne.
 
Ei sillä, etteikö varmaan ihan kiinnostava aihe. Pete oli hyvä ystäväni, ja voin sanoa, että kuulosti ekoilla kamoillaan (Aria SG, Fender Twin Reverb, TS808, PhaseTone) ihan samalta kuin myöhemminkin (se hiottu LP, Marshall JMP, mm. TS808, Big Muff, CryBaby, PhaseTone), ellei jopa paremmalta.
 
Pete oli kova treenaamaan tekniikkaa, ja saattoi jo 12-vuotiaana kouluun menemisen sijasta istua koko päivän jätepaperiroskiksessa kitaran kanssa - ja illaksi treeneihin. Soinnut piti pystyä ottamaan puhtaasti mahdollisimman vähillä sormilla, jotta käsi on valmiiksi asemssa seuraavaa liikettä varten ym. juttuja. E-duuribarré piti saada mielellään kahdella sormella aikaan, ja sitä varten nimettömän sormen piti taipua melkein kaulan suuntaiseksi. Kaikkea sellaista. Lapsuuden kesät meni "perheen" hääkeikkabändissä rumpuja soittaen, ja musiikin teoria oli kyllä kotoa tuttu, kapellimestari-isä oli ankara yksinhuoltaja.
 
Mut eipä siitä enempää. Mun puhumiseni aiheesta oli tässä, muut jatkaa jos tahtoo.

 
Yritin etsiä, mutta löysin vain lähinnä efekteistä tietoa, en niinkään siitä perussaundista, kuten että miten kannattaisi EQ asettaa, erilaisia mikkivaihtoehtoja joilla saada sitä rouheaa, selkeää ja ei-mutaista saundia jota niin ihailen Peten saundissa. Ehken vain osaa etsiä? Muutenkin mun mielestä olis hyvä kasata nää tiedot suoraan vastaavan otsikon alle, ettei niitä kysyttäisi miljoonassa eri threadissa. Huono idea?
 
Mutta joo, jos ei porukka innostu niin tämän threadin voi poistaa :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=174335