Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:V Aalto
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:Justice
Aika:13.01.2009 23:45
Ah, on kyl hillittömän kova duo kyseessä. Genesis ja Waters of Nazareth lukeutuvat kaikkien aikojen hienoimpien elektronisten (ja melkeinpä ylipäätäänkin) biisien joukkoon. Cross-levy on ylipäätään alusta loppuun varsin tiukka ja on soinut aika ahkerasti.
 
Suureksi onnekseni olin Provinssissa ja oli kyllä Justicen setti festarin ja oikeastaan koko kesän kohokohta - soundasi saakelin hyvältä ja valoshow oli mielettömän hieno. Kaiken kaikkiaan oli niin vakuuttava keikka että olin jälkeenpäin pitkään ihan seis. Genesis aloitti setin ja siitä eteenpäin oli melkoista euforiaa. Master of Puppets-covery hymyilytti, We Are Your Friends jäi peruuttamattomasti päähän ja Nazareth nyt oli vaan niin musertava ettei paremmasta väliä. Toivottavasti tulevat uudelleen. Lieköhän uutta levyä tulossa jossain vaiheessa?
 
Mitenkäs muuten sakille uppoaa taannoin Myspacessa ollut Planisphère? Hyvin potkii mielestäni sekin vaikka aavistuksen verran monotoninen onkin (käyttötarkoitus huomioonottaen se on tietty ihan ymmärrettävää). Mut joo, ilmiömäinen kaksikko.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=173797