Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kitarajeesus
Alue:Musiikkibisnes
Aihe:Musiikilla tienaaminen
Aika:17.02.2004 18:35
Soittotuntien pitäminen on kans varteenotettava vaihtoehto jos haluaa tienata soittamisella. Ilmotus lehteen niin oppilaita kyllä varmasti löytyy, kunhan ei mahdottomia summia kisko. Tosin kaikista toivottomimmat tapaukset voi pidemmän päälle alkaa ottamaan pannuun, mutta eikai humppakeikkailukaan vuodesta toiseen herkkua ole.
 
Eli jos pitää parikin tuntia päivässä á 10e/45min viitenä päivänä viikossa, se tekee jo 100e viikossa.

 
Jos ei varsinaisesti alalle aio niin tuo on kyllä mukava lisätienesti.Itsellänikin on opetuksessa muutamia pikkukitarasankareita ja onneksi myös motivoituneita sellaisia.Ainakin tähän asti on ollut todella mukavaa ja antoisaa hommaa.
 
Noista humppahommista vielä sen verran,että Suomessa on todella paljon pitkälle kouluttautuneita ammattimuusikoita vetämässä sitä humppakeikkaa.Pikkutienestillä voi käydä heittämässä jossain laskettelukeskusten tanssipaikoissa vähän humpappaa,mutta kilpailua on näillekin keikoille aika paljon.Jos taas aikoo jopa tienata humpalla kunnolla elantonsa niin varmin tapa on päästä jonkun tangokuninkaallisen tms.taustabändiin ja siellä taas on miltei pelkästään ammattilaisia.Eli kyllä ne nuotit kannattaa osata ja mielellään vielä vähän muutakin musiikin teoriaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=2&t=52171